06/01/2017

#SaveTheDate Speed Networking 2017

Ce este Speed Networking?

LSRS Speed Networking este un eveniment informal în care mentorii vor oferi studenților consiliere cu privire la oportunități de angajare și vor contribui la rețeaua lor profesională. LSRS Mentorship Scheme este dedicat studenților și absolvenților români din Marea Britanie. Mentorii ce vor contribui la îndrumarea studenților sunt oameni de succes români din diferite domenii de activitate profesională. Colaborarea dintre mentori și studenți se concretizează prin contribuția mentorilor la scrisori de recomandare și posibile oferte de internship.

Etapele Proiectului:

Ziua evenimentului (12 martie): #SpeedNetworking – vei avea ocazia să asculți poveștile de succes ale unor profesioniști din domeniu si să primești răspunsuri in funcție de zona ta de interes.

Schema de mentorat (1 aprilie – 1 iulie): Vei păstra legătura cu mentorul ales, pentru sfaturi legate de CV-ul tau, oportunități de internship și insight-uri profesionale. Echipele vor completa rapoarte de activitate despre progresul colaborării. La sfârșitul celor 3 luni, rapoartele vor fi analizate și echipa caștigătoare va fi premiată.

Principalele obiective ale proiectului:

  • Oportunități de networking în domeniul de interes al studentului;
  • Dezvoltarea abilităților practice prin experiența mentorilor;
  • Dezvoltarea profesională pe termen mediu și lung a participanților.

Programul Evenimentului:

11:00 – 11:30 Event registration 1

1:30 – 12:00: Opening and Introductions

12:00 – 14:00: Speakers’ Talks + 15’ break

14:00 – 15:00: Speed Networking session part 1+15’ break

15:15 – 16:15: Speed Networking session part 2 + 15’ break

16:15 – 16:30: Closing Ceremony

 

*Cea de-a treia ediție a LSRS Speed Networking Event se încadrează în Programul LSRS Mentorship Scheme, ce este organizat anual în parteneriat cu Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, pentru a oferi studenților și profesioniștilor români din această țară oportunitatea de a face un schimb benefic de experiență, contribuind astfel la consolidarea comunității românești din Marea Britanie.