18/02/2016

Oferta TransferGo

In ce consta oferta LSRS-transferGO ?

TransferGO este un serviciu digital de transfer international de bani mai rapid si mai ieftin decat principalii competitor de pe piata – faciliteaza clientilor transferal banilor, suma trimisa fiind neschimbata , fara alte depozite suplimentare

Conditii si Beneficii 

LSRS iti ofera posibilitatea de a trimite bani gratuit prin TransferGO din si catre 30 de tari, fiind cea mai buna si  eficienta metoda de transfer monetar de pe piata.

Acestea este cea mai avantajoasa rata de schimb atat in mediul online cat si in cazul transferului interbancare. Nu numai ca nu platesti niciun commission de transfer dar eviti si deplasarile fizice. Cu ajutorul TransferGo membrii LSRS au posibilitatea de a face transferuri monetare online ceea ce este un avantaj in detrimentul deplasarilor fizice – timpul fiind un element foarte pretios in cazul unui student. Suma trimisa va fi neschimbata, fara alte depozite suplimantare

Ce pasi trebuie sa urmezi?

Pentru a beneficia de avantajele enumerate precedent trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Te inregistrezi ca membru LSRS – dupa care te rugam sa astepti un interval de 24 de h lucratoare pentru a se putea efectua transferul.

2. Te inregistrezi pe site,ul www.transfergo.com/lsrs   folosind acelasi email cu care te-ai inregistrat ca membru LSRS.