Nominalizări LSRS UK pentru ”Diploma Ambasadorului” în cadrul CSPCR 2014!

DSC_0251Team LSRS UK are plăcerea de a face publice cele 5 recomandări pentru  concursul ”Diploma Ambasadorului” din cadrul Conferinței Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie ediția 2014.

Decizia nu a fost deloc ușoară, toate aplicațiile fiind  de excepție. Tocmai de aceea, am decis să trimitem toate aplicațiile către Ambasada României la Londra pentru a le lua în considerare în momentul în care vor decide câștigătorii pentru fiecare categorie.

 Cu toate acestea, echipa LSRS UK a hotărât ca cele 5 recomandări să fie următoarele:

  1. Daniela Vițelaru (România în Contact) – Imaginea României

  2. Andreea Bică (Lloyds Bank) – Start în carieră

  3. Sorin Dan Damian (University of Nottingham) – Cercetare

  4. Sergiu Iliev (Imperial College of London)  – Studenți

  5. Teodora Teodorescu (University of Aberdeen) – Comunitate

 

La aceste 5 recomandări se adaugă aplicațiile următorilor candidați (într-o ordine aleatorie): Andreas Zimmerman (University of Southampton), Andrei Hodorog (University of Cardiff), Alina Stahie (BBC Manchester), Floralisa Bădescu (University of Warwick), Alexandra Bulat (University of Sussex), Cristina Mihaela Șerbănescu (King’s College London) și Nicu Știrbet (University of Aberdeen).

Toate aceste nume împreună cu aplicațiile lor vor fi transmise către Ambasada României – singura parte implicată în luarea unei decizii în cadrul ”Diplomei Ambasadorului”.  Menționăm că misiunea LSRS în cadrul acestui concurs se încheie aici.

Felicitări tuturor aplicanților și baftă în continuare!

Vă așteptăm la Sheffield pe 11 octombrie, începând cu ora 11 am la Conferința Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie pentru a afla câștigătorii ”Diplomei Ambasadorului”! Anunță-ți prezența la conferință aici:  http://goo.gl/eaE0LI

Pentru orice întrebări sau nelămuriri ne găsiți pe e-mail contact@uk.lsrs.ro , pe Facebook www.facebook.com/LSRS.UK sau pe Twitter www.twitter.com/Official_LSRSUK.