02/04/2016

Alătură-te LSRS

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Astfel, LSRS este un cadru deschis de acțiune și dialog, apărând şi promovând drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale studenților din UK.

 

Proiectele Ligii sunt dezvoltate în jurul a trei direcții de acțiune:

 

  1. informarea și facilitarea studiului în străinătate;
  2. coagularea comunităților de studenți români din străinatate și promovarea activă a  imaginii României în afara granițelor;
  3. încurajarea întoarcerii absolvenților români din străinătate acasă și a contribuției acestora la dezvoltarea societății românești.

Ca membru LSRS, poți lua legătura cu peste 10.000 de studenți și absolvenți români din întreaga lume. Filiala din Marea Britanie (LSRS UK) are nu mai puțin de 3000 de reprezentanți și o echipă de voluntari activi alcatuită din 20 de studenți gata să îți răspundă la orice întrebare. Pentru mai multe detalii intră pe site-ul LSRS sau pe blogul LSRS-UK. De asemenea, ne puteți scrie un e-mail pe adresa contact@uk.lsrs.ro sau putem ține legătura pe Facebook. Dacă nu ești deja membru LSRS, înscrie-te pe site și beneficiază de toate avantajele pe care organizația noastră le oferă.